Izjava o zasebnosti

Datum zadnje spremembe izjave je 01.10.2019

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je podjetje:

Vizija 7 računalništvo, svetovanje, Vojko Urbančič s.p.
Matenja Vas 19
6258 Prestranek
Tel: +386 41 217 230

Vizija 7 Vojko Urbančič s.p. se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto podjetja Vizija 7 Vojko Urbančič s.p. Z uporabo spletnega mesta soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Privolitev:

Z registracijo na spletnem mestu podjetja Vizija 7 Vojko Urbančič s.p. se strinjate, da podjetje zbira osebne podatke in na način ter v namene, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Vizija 7 Vojko Urbančič s.p. zbira na spletnem mestu naslednje podatke:

  • ime
  • priimek
  • podjetje
  • telefonska številka
  • elektronski naslov

Portal Vizija 7 Vojko Urbančič s.p. lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani. Vizija 7 Vojko Urbančič s.p. te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta Vizija 7 Vojko Urbančič s.p.

Uporaba osebnih podatkov

Vizija 7 Vojko Urbančič s.p. zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. Vizija 7 Vojko Urbančič s.p. lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

  • internih tržnih raziskav
  • obveščanja strank o novostih na spletni strani
  • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi Vizija 7 Vojko Urbančič s.p.

Varovanje osebnih podatkov

Vizija 7 Vojko Urbančič s.p. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovalo v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene podjetja Vizija 7 Vojko Urbančič s.p. in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.